keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Tökstöks...

En oo vaan jaksanu kirjottaa tänne! Pläääh.. No en oo ees tehny mitää mielenkiintoista.

Tänää pääsin ratsastamaa piiiiiiiiiiiitkästä aikaa, ratsastin 3 ponia. Ekaks zorkan, mentii maastos kivasti metäs :D jouduin tulla siel parikertaa alaski ku mulle on tullu ehkäpä pieni maastokammo ku putosin viimevuonna tammikuussa hevosen selästä ja mulla meni reisiluu poikki.. Ei ollu eka kerta samasta jalasta :D se on siis murtunu 3 kertaa. Ja mulla on muutenki heikot luut vasemmassa jalassa. Mutta ei tapahtunu mitää pahaa siellä maastossa :)
Sitte ku tultii kanteleelta ni jatta otti manun sisälle (irlannincob ori) ja sitte meni ratsastaa sillä ku oli laittanu valmiiks sen. Siin alussa se vähä pelleili mut lopussa meni hyvin! Saatii sit elinankaa mennä loppukäymmit ja vähä ravia senkaa lopuks kakspääl :)
Sitte jatalta lähin joskus puol5 aikoihi kävin vaa nopee pyörähtää kotona ja lähin sit heti polkee ratsastaa kostia, menin pientä kavalettii ja puomia. Meni ihan sika hyvin! Laukat meni tuplasti paremmin vasempaa suuntaa ku oikeesee. Mut tosi hieno pappa se on <3
Plääh... Huomen pitäis jaksaa nousta kouluu.. Onneks on lyhyt päivä 8.15 - 12.15!

Tää oli nyt tällänen kuvaton postaus. ETSIN BANNERIN TEKIÖITÄ! Annan kuvat vaikka s-postilla :) KOMMENTOIKAA JOS OSAATTE HYVIÄ :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti